Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Wisselwerking tussen de Europese Avg en de Digitale Transformatie

Bij de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (Avg) staat het individu centraal. Het gaat om regie over de eigen gegevens. Bedrijven en instellingen zullen hun centrale rol verliezen aan het individu. Zij zijn het integratie punt voor persoonsgegevens. Om aan deze eis van de Avg te voldoen zullen de gegevens bij de bedrijven en instellingen centraal opgesteld worden. Er is een proces van digitale transformatie nodig om de organisatie van een applicatie naar gegevens gedreven architectuur te transformeren.

Paper: Wisselwerking tussen de Avg en de Digitale Transformatie

Wij hebben een whitepaper opgesteld waar wij onze gedachten nader uitwerken. Wij bespreken de gevolgen van de wisselwerking tussen Avg en de digitale transformatie. Het is voor de bedrijfsvoering niet vrijblijvend omdat wij verwachten dat succesvolle transformaties zullen leiden tot meer effectieve en kostenefficiënte organisaties. Tegelijkertijd wensen de toezichthouders dat bedrijven “accountable” te zijn voor het voldoen aan de wet.

Duthler Academy heeft een module over dit thema ontwikkeld. Wij nodigen u van harte uit om in te schrijven.

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van de white paper. Wij zijn via +31 (0) 70 392 22 09 of info@duthler.nl bereikbaar.