Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Smart Contracting, hoe en wat?

Wij zitten in de laatste fase van het operationeel maken van de nieuwe versie van smart contracting. Wij hebben geluisterd naar onze klanten en veel van de verzoeken verwerkt in de functionaliteit. Het gevolg is dat smart contracting nu in dienst staat van de bedrijfsjuridische functie van een organisatie.

Wat is het doel?

Het doel is het in standhouden van een effectieve en kostenefficiënte bedrijfsjuridische functie. Bij de leiding is er zekerheid dat de contractenportfolio actueel en robuust is, dat er alleen door en met bevoegden rechtsgeldige overeenkomsten worden gesloten, dat er overzicht en inzicht is van alle verplichtingen en rechten, dat er een basis is de rechten uit te oefenen, dat de aansprakelijkheids- en kostenrisico’s beheersbaar zijn en de operationele kosten voor de bedrijfsjuridische functie én de organisatie beperkt zijn.

Waar staan wij met de services en dienstverlening?

De IT-services van smart contracting is gereed. Wij werken aan juridische modellen en sectorspecifieke contractenportfolio’s. Trainingen voor bedrijfsjuridische functionarissen en andere medewerkers zijn opgezet op Duthler Academy en onze professionals werken samen met medewerkers van organisaties businesscases uit.

Contact

Bent u inmiddels nieuwsgierig wat smart contracting voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact (formulier) met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek, inventariseren de mogelijkheden en stellen de businesscase bedrijfsjuridische functie op.