Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Goed en efficiënt afspraken maken en nakomen met smart contracting

Administratieve lasten van bedrijven en instellingen vinden veelal hun oorsprong in wetten en afgesloten contracten. Met de inzet van smart contracting en professionele ondersteuning helpen wij bedrijven en instellingen de operationele lasten binnen de perken te brengen en te houden.

Besparingen door smart contracting

Soms brengen wij samen met de organisatie de operationele kosten met 40% omlaag en maken wij de aansprakelijkheids- en kostenrisico’s beheersbaar. Dit is geen gemakkelijk opgave omdat er steeds nieuwe wetten bijkomen en contracten worden afgesloten. Denk maar aan in- en verkoopcontracten, verwerkersovereenkomsten of arbeidsovereenkomsten die rekening houden met de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

De stroom van nieuwe wetgeving en het door cliënten sluiten van nieuwe overeenkomsten maakt het noodzakelijk dat onze professionals permanent aan juridische modellen ontwikkelen. Wij zullen u met behulp van nieuwsbrief en op onze website op de hoogte houden van de ontwikkelingen.