Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Duthler Associates sponsort ook dit jaar het Haagse Matrozen kerstconcert 2019

Op 21 december aanstaande van 16:00 tot 17:30 zingt het Haags Matrozenkoor de traditionele kerstmuziek van ‘A festival of Nine Lessons & Carols’. Geniet van de klassieke muziek en nuttig een hapje en drankje. Het concert wordt in de Kloosterkerk van Den Haag aan het Lange Voorhout uitgevoerd. Kerstmarkten hebben zich om de Kloosterkerk opgebouwd om de donkere tijden gezellig te maken.

Duthler Associates sponsort en geeft daarom 50 tickets weg aan haar klanten en relaties. Heeft u interesse? Mail dan Rachelle van der Ham via r.van.der.ham@duthler.nl. Let op: op is op.

Over Het Haags Matrozenkoor

Het Haags Matrozenkoor is opgericht in 1928. Momenteel staat het koor onder leiding van dirigent Patrick Pranger en telt ruim 40 leden. Het matrozenkoor biedt de leden een brede muzikale opleiding. Het koor bestaat uit diverse voorbereidende koorklassen en een concertklas bestaande uit sopranen, alten, tenoren en bassen. De concertklas zingt een breed repertoire van klassiek tot modern. Meer informatie, zie: https://matrozenkoor.nl/