Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Compliance professionals met talent

Wij zoeken compliance professionals in loondienst. Goed opgeleid om de compliance functie te vervullen en sociaalvaardig om de compliance functie te managen. De professionals zijn bereid de modulen gericht op de compliance functie te volgen en nieuwe modulen op te zetten, te onderhouden en uiteindelijk de stof te doceren.

De professional is cliëntgericht, ziet de belangen van de cliënt en zet zich daarvoor in. Zie “Professionele dienstverlening compliance functie”.

Vraagstukken op het vlak van compliance worden functioneel en sector- en segment-specifiek uitgediept en uitgewerkt. Het functioneel uitdiepen van een vraagstuk leidt tot specialisaties in kennisgebieden. Het segment, de bedrijfsactiviteiten en de portfolio’s centraal stellen leidt tot marktspecialisatie. Beide ontwikkelrichtingen worden door ons ondersteund.

Als de ontplooiingsmogelijkheden en carrièrekansen je aanspreken stuur dan een CV en een motivatiebrief aan Caroline Willemse via c.willemse@duthler.nl of +31 (70) 392 22 09.