Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl
“Wij helpen u graag met complexe privacyvraagstukken”

Complexe IT- en Privacy vraagstukken

Uw verzoek voor het uitvoeren van een opdracht nemen wij in behandeling door eerst aan u voor te leggen hoe wij denken de opdracht uit te voeren.

Ook wordt er met u besproken welke resultaten u kunt verwachten en binnen welk budget. Vervolgens, na uw akkoord, gaan wij aan de slag. Zouden wij onverhoopt het goedgekeurde budget dreigen te overschrijden, dan treden wij met u in overleg.

LEES MEER

Wat kunnen wij voor u doen?

Het is slechts een greep uit de opdrachten waarmee onze professionals zich bezighouden. Graag zijn wij bereid met u van gedachten te wisselen over uit te voeren opdrachten.

Opstellen en controleren beleidsstukken en protocollen

In kaart brengen documenten en beleid met raakvlakken tot privacy en het intern en/of extern privacybeleid formuleren/controleren.

Opstelling en beheren van privacyovereenkomsten

Op basis van de uitkomsten kunnen wij aangeven wat de juridische risico’s zijn en hoe de juridische functie beter en goedkoper kan worden.

Opstellen en beheren verwerkingsregister

In kaart brengen van alle noodzakelijke verwerkingen voor eigen bedrijfsvoering inclusief risicoclassificatie, juridische grondslag en bewaartermijnen. 

Bewustwording op de werkvloer en management

Wij hebben trainingen beschikbaar inclusief een bewustwordings-programma voor de werkvloer. 

Datalek protocol opstellen en datalekken afhandelen

Onze professionals stellen samen met uw medewerkers het privacy- en informatiebeleid op of beoordelen het beleid op robuustheid.

Het uitvoeren van DPIA’s en andere soorten onderzoeken

Wij kunnen DPIA’s op nieuwe applicaties en processen uitvoeren. Het is uiteraard ook mogelijkandere onderzoeken uit te laten voeren.

Voldoen aan de verantwoordingsplicht

Wij kunnen u helpen aan de verantwoordingsplicht te voldoen. Dit doen wij door middel van het verantwoordingsonderzoek.

Professional ‘as a service’.

Het is mogelijk op tijdelijke basis een professional bij ons in te huren. Denk bijvoorbeeld aan een privacy officer of ISO. Neem contact met ons op. 

Kennisbank en cases

Blog over tijdelijke rol als Privacy Officer bij het NFI

Lees meer

Waarom Duthler Associates?

Wij ondersteunen en adviseren al meer dan 20 jaar verschillende opdrachtgevers bij complexe IT- en Privacyvraagstukken. Wij geloven in onze kracht en gebruiken daarom ons eigen opleidingsinstituut, de Duthler Academy.

U kunt gebruik maken van de kennis en kunde van ons toonaangevende team van professionals met een unieke combinatie van juridische, compliance en technische expertise.

Interesse? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, door een e-mail te sturen naar info@duthler.nl of
+31 0(70) 392 22 09.