Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl
“Uitvoeren van ‘general controls’”

Heeft u behoefte aan een (pre-)audit?

Er is een verzameling van normenkaders voor informatiebeveiliging gericht op het toetsen van beheers- en beveiligingsmaatregelen van de informatie infrastructuur. Wij noemen het ook wel de “general controls”.

Het generieke normenkader is de ISO 27001. De andere normenkaders zijn sectorspecifieke varianten:

Lees meer

Onze aanpak

De aanpak voor een pre-audit analyse op basis van bedrijfsspecifieke standaard normenkader kan globaal op de organisatie of specifiek gericht op onderdelen zijn. Als er een goed onderhouden compliance administratie is zal de aanpak effectief en kostenefficiënt zijn.

ISO27001

Met ISO 27001 certificering laat u zien dat u voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met ingang van de Europese AVG worden de regels rondom gegevens-bescherming aangescherpt.

Lees meer

NEN 7510, 7512 en 7513

Het doel van informatieveiligheid is het handhaven van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit (met inbegrip van authenticiteit, toerekenbaarheid en controleerbaarheid) van informatie.

Lees meer

BIO-overheid

De BIO is een baseline voor overheidsinstellingen die moet zorgen dat de beveiliging van informatie(systemen) bij deze instellingen verbeterd wordt.

Lees meer

Privacy Control Framework

Het PCF biedt de kaders aan, vanuit de AVG, waar bestuurders moeten voldoen. Door die kaders te volgen, zorgt de bestuurder in ieder geval dat hij of zij de regels uit de Avg volgt en wel aantoonbaar.

Lees meer

ISAE 3402

Cliënten van leveranciers (intern en extern) van gegevensverwerkingen krijgen met een ISAE 3402 mededeling de bevestiging dat de verwerkingen adequaat hebben plaatsgevonden.

Lees meer

Afspraak maken? Neem contact op.

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, of door een e-mail te sturen naar info@duthler.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u van dienst te zijn.