Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl
“Het verbeteren van informatiebeveiliging binnen de overheid”

Ondersteuning bij de BIO?

Sinds 1 januari 2019 is de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) van kracht. De BIO vervangt de bestaande baselines voor Rijk, Gemeenten, Waterschappen en Provincies. Zo ontstaat één basisniveau voor informatiebeveiliging binnen de gehele overheid.

De BIO is een baseline voor overheidsinstellingen die moet zorgen dat de beveiliging van informatie(systemen) bij deze instellingen verbeterd wordt. Omdat alle instellingen met een gelijke baseline gaan werken wordt beoogd dat gegevens veiliger gedeeld kunnen worden binnen de diverse overheidslagen.

Lees meer

Onze aanpak

Implementatie ISMS conform BIO

Onze professionals zorgen bij het opzetten van uw ISMS en het voldoen aan de BIO dat de implementatie snel verloopt. Door onze jarenlange ervaring zetten wij een werkend ISMS op, óf passen wij uw bestaande ISMS aan conform de BIO.

Kennisoverdracht

De module BIO is gericht op alle overheidsinstellingen en professionals. Wij werken met gerenomeerde overheidsprofessionals samen om de beste BIO training te kunnen faciliteren.

Naar de training

Waarom Duthler Associates?

Door onze unieke combinatie van juridisch, compliance en informatiebeveiliging kunt u gebruik maken van onze brede kennis, expertise en jarenlange ervaring. 

Afspraak maken? Neem contact op.

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, of door een e-mail te sturen naar info@duthler.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u van dienst te zijn.