Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl
“In-control zijn binnen de keten”

ISAE 3402 uitvoeren?

Bij een ISAE 3402 beoordeelt een onafhankelijke auditor de kwaliteit van de uitbestede activiteiten van een serviceorganisatie aan de gebruikersorganisatie en het daardoor ‘in-control’ zijn over deze activiteiten door de gebruikersorganisatie.

Lees meer

Wat zijn de voordelen van een ISAE 3402 pre-audit?

Veel (gebruikers)organisaties besteden delen van hun activiteiten uit aan serviceorganisaties. Het betreft steeds vaker activiteiten die bij verstoring een grote impact kunnen hebben op de gebruikersorganisatie. Daarom is het continue goed functioneren van de serviceorganisatie van essentieel belang voor de gebruikersorganisatie. 

Periodieke rapportage over naleving SLA

De Service Level Agreement (SLA) biedt over het algemeen niet voldoende zekerheid over de kwaliteit van de dienstverlening van de serviceorganisatie. Dit is de reden waarom de gebruikersorganisatie periodiek gerapporteerd wil worden over de kwaliteit van de uitbestede activiteiten door een onafhankelijke auditor. De rapportage over uitbestede activiteiten heet een ISAE 3402-verklaring.

Kwaliteitseisen

Met de ISAE 3402-verklaring toont de serviceorganisatie aan in hoeverre zij voldoet aan de kwaliteitseisen van de gebruikers-organisatie. Deze informatie is van belang voor de gebruikers-organisatie om vast te stellen in hoeverre zij in control zijn over de uitbestede activiteiten.

Afspraak maken? Neem contact op.

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, of door een e-mail te sturen naar info@duthler.nl. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u van dienst te zijn.