Frankenslag 137, 2582 HH Den Haag
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Audits

Voor welke audits kunt u bij ons terecht?

Wij kunnen de gebruikelijke keur aan audits uitvoeren:

Duthler Associates is sterk vertegenwoordigd binnen de NOREA en werkt in werkgroepen mee aan methodieken om audits te verbeteren. Een voorbeeld is het Privacy Control Framework waar zij medeauteur van is. 

Scope en reikweidte

Duthler Associates richt zich op compliance: het organiseren van de interne organisatie en interne controle. Het gaat er om dat de organisatie in overeenstemming met de wet handelt en dat ook laat zien aan het maatschappelijk verkeer. Oftewel accountable is voor het nakomen van wet- en regelgeving alsmede het vastgestelde beleid.

Dit wil niet zeggen dat de professionals van Duthler Associates geen audits uitvoeren. Wij kunnen dat slechts doen als wij geen bemoeienis hebben met het organiseren van de naleving van wetten en gesloten overeenkomsten bij hetzelfde bedrijf.

Meer informatie

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan compliance diensten en audits, en nog beter, voor het voorbereiden om ge-audit te worden. Wilt u meer weten of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.