Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl
“De opleidingen zijn voor ons zelf en voor u”

Compliance opleidingen

De opleidingen en trainingen op het gebied van good governance en compliance zijn ondergebracht bij Duthler Academy. Compliance professionals zijn verplicht de modules met een voldoende te hebben afgerond.

Lees meer

Onze compliance modules

Governance & Compliance (deel 1)

Deelnemers aan de module leren de eisen van relevante wetgeving te vertalen naar het risico-management van hun organisatie, zodat governance en compliance aan de verordening onderdeel van het risicobeheerssysteem wordt.

Naar de module

Governance & Compliance (deel 2)

Centraal staan de vragen: waar grijpt de wet- en regelgeving in, wat zijn de gevolgen voor de verantwoordelijke en wat zijn passende maatregelen en procedures om de risico’s te mitigeren?

Naar de module

Overzicht & inzicht in de verantwoordelijkheden

Deelnemers krijgen inzicht in het belang van het opzetten en onderhouden van een adequate administratie om te voldoen aan de documentatieplicht, inzicht te geven in de technische beveiligingsplicht en voorbereid te zijn op de meldplicht.

Naar de module

Accounting

Deze module betreft een nadere uitwerking van de Accounting (PSA) methodologie. Deze methodologie, PSA, maakt het mogelijk adequaat en juist een privacy-administratie op te bouwen en te beheren.

Naar de module

Assessments wettelijk kader, soorten en betekenis

In deze module wordt de noodzaak en opzet van een Data Protection Impact Assessment (DPIA) voor verschillende situaties aan de orde gesteld.

Naar de module

Assessment, een uitwerking

In deze module worden trends en ontwikkelingen besproken en gaan we in op structurele inbedding van de DPIA in de bedrijfsvoering.

Naar de module

Van Assessments naar Auditing

Deze module betreft een nadere uitwerking van Auditing in de PSA-methodologie. Er wordt inzicht gegeven in de betekenis van het kunnen vaststellen van de effectieve werking van geautomatiseerde processen.

Naar de module

Interesse? Neem contact met ons op.

Na het afronden van deze modules bent u in staat uw organisatie te optimaliseren van de compliancefunctie.