Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl
“Enorme inspanningen en omvangrijke investeringen beheersen met smart compliance”

Van juridische modellen naar normenkaders

Onze juristen ontwikkelen en onderhouden juridische modellen voor functionele gebieden en sector- en segmentspecifieke bedrijfsactiviteiten.

Op basis van deze modellen werken onze compliance medewerkers pragmatische normenkaders uit.

Lees meer

Hoe maken wij dit mogelijk?

Onze juristen onderhouden de modellen en zorgen ervoor dat wijzigingen in de modellen gedocumenteerd zijn en in aangepaste normenkaders of contracttypen van een contractenportfolio proactief aan cliënten worden doorgegeven.

SIVA-raamerk als methodiek

Voor het ontwikkelen van normenkaders maken onze compliance medewerkers gebruik van de Structuur, Inhoud, Vorm en Analyse volgorde van het SIVA-raamwerk. 

Juridische wijzigingen automatisch in normenkaders

Wij onderhouden de modellen en zorgen ervoor dat wijzigingen in de modellen gedocumenteerd zijn en in aangepaste normenkaders of contracttypen van een contractenportfolio proactief aan cliënten worden doorgegeven.

Integratie met verschillende sectorale normenkaders

Wij integreren industriestandaards in de normenkaders, zoals ISO-kaders (bijvoorbeeld ISO27001, NEN7510 & BIO) als het gaat om de technische informatie infrastructuur. Ook het privacy control framework van de NOREA is geïntegreerd.

Normenkaders uitwerken in volwassenheidsniveaus

Wij faciliteren organisaties met normenkaders, volwassenheids-niveaus en de mogelijkheid voor de leiding van de organisatie zich te verantwoorden aan het maatschappelijk verkeer met behulp van een accountability seal op de website van MYOBI (Trusted Third Party).

Heeft u interesse? Neem contact met ons op.