Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl
“Heeft u compliance ondersteuning nodig?”

Professionele dienstverlening compliance functie

Voor het vaststellen van de compliance met wetgeving, gesloten overeenkomsten en of beleidsdoelstellingen zijn professionals nodig. 

Gezien de aard en omvang van de werkzaamheden beschikken onze professionals over adequate opleiding, ervaring en sociale eigenschappen.

Lees meer

Onze aanpak

De dienstverlening compliance functie wordt effectief en kostenefficiënt als deze adequaat wordt ondersteund door methoden, modellen en IT-services.

Intake, bepalen reikwijdte en bureauonderzoek

Wij definiëren samen de reikwijdte van uw compliance functie. Vervolgens, na uw akkoord, voeren wij een bureauonderzoek uit.

IT-services

Alle compliance services maken gebruik van een vertrouwensnetwerk en wij zijn getraind in het toepassen van de IT-services.

Methodologie

Compliance kan betrekking hebben op verschillende gebieden van wetgeving, afgesloten overeenkomsten en beleidsdoelstellingen. Vanuit het perspectief van de noodzaak van compliance is een methodologie beschikbaar.

Modellen

Er zijn modellen voor het bepalen van het verantwoordelijkheidsdomein, voor gegevensbescherming en informatiebeveiliging. Ook voor functionele gebieden als het nakomen van arbeidsovereenkomsten.

Waarom Duthler Associates?

De mix van gemotiveerde en passende professionals, methodologie en modellen, adequate compliance opleidingen en IT-services maken het mogelijk een effectieve en kostenefficiënte compliance functie op te bouwen en in stand te houden.

Kennis & Kunde

Gezien de aard en omvang van de werkzaamheden beschikken onze professionals over adequate opleiding, ervaring en sociale eigenschappen.

Brede blik op de compliance functie

Onze professionals hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van governance en compliance. 

Interesse? Neem contact met ons op.