Bedrijfsspecifieke contractportfolio

Parrallel aan het professioneel inrichten van een bedrijfsspecifiek LEM vindt het ontwikkelen en beheren van een bedrijfsspecifiek contractportfolio plaats. Op hoofdlijnen onderkennen wij de volgende stappen:

  • De bedrijfsactiviteiten bepalen welke wetgeving van toepassing is. Vanuit de wetgeving wordt een legal policy framework (LPF) gemaakt en in beheer genomen. De Contract Board, CB, van Duthler Associates beheren voor verschillende bedrijfstypen LPF’s en deze zetten de professionals in voor bedrijven om bedrijfsspecifieke LPF’s op te bouwen;
  • Een bedrijfsspecifieke LPF vormt de basis voor het uitwerken van een bedrijfsspecifiek contractportfolio. De CB beheert voor verschillende bedrijfstypen contractportfolio’s en deze worden gebruikt voor de bedrijfsspecifieke contractportfolio. Door gebruik te maken van de diensten van de CB blijft een bedrijf compliant met relevante wetgeving; en
  • De bedrijfsspecifieke contractportfolio wordt beschikbaar gemaakt in smart contracting op het MYOBI Vertrouwensnetwerk.

Het beheren van de contractportfolio is een bedrijfsproces dat deels door de CB en deels door het bedrijf wordt uitgevoerd. Een bedrijf maakt de contracttypen uit de contractportfolio met behulp van het LEM toegankelijk voor verantwoordelijke medewerkers die belast zijn met de taak van smart contracting.

Meer informatie

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan een afspraak? Neem gerust contact met ons op via +31 0 (70) 392 22 09 of info@duthler.nl.