Juridische ondersteuning

Onze specialisaties

Wij ondersteunen en adviseren al meer dan 20 jaar verschillende opdrachtgevers. U kunt gebruik maken van de kennis en kunde van ons toonaangevende team van juridische professionals:

  • Privacy- en ICT-recht/contracten: wij hanteren door middel van smart contracting verschillende type privacyovereenkomst, zoals verwerkersovereenkomsten en gegevensuitisselingsovereenkomsten.
  • Inkoop/verkoop contracten: inkoop en verkoop zijn belangrijke activiteiten binnen een organisatie. Wij hanteren dan ook goede en duidelijke contracten die gemakkelijk afgesloten kunnen worden met smart contracting. 
  • Arbeidsrecht/contracten: het arbeidsrecht kennen onze juristen goed. Het gaat om het verrichten van de juiste handelingen op de juiste momenten, het correct uitvoeren van hetgeen is afgesproken met uw werknemer of met de ZZP. Smart contracting biedt uitkomsten.
  • Varia / contracten: het kan zijn dat u een algemene voorwaarden, privacyverklaring, etc. nodig heeft. Onze juridische professionals helpen u graag om snel en goed deze contracten en overeenkomsten te regelen. 

Selectie en trainingsprogramma’s

Wij selecteren juristen op een passend profiel. De juridische professionals die de modellen voor de contractportfolio’s hebben samengesteld ontwikkelen en onderhouden ook de juridische trainingsprogramma’s op Duthler Academy. De professionals die in aanmerking komen voor de professionele dienstverlening volgen de modulen succesvol. Na het succesvol afronden van alle programma’s sluiten de professionals zich aan bij het programma van permanente educatie.

Meer informatie

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan een afspraak? Neem gerust contact met ons op via +31 0 (70) 392 22 09 of info@duthler.nl.