Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl
“Heeft u juridisch ondersteuning nodig?”

Professionele juridische dienstverlening

De professionals die de juridische functie ondersteunen of adviseren zijn van veel markten thuis. Naast vakinhoudelijke en functionele kennis en vaardigheden, die op universiteiten of vergelijkbare instituten en op Duthler Academy zijn opgedaan, beschikken de professionals over sociale vaardigheden en organisatietalent.

Lees meer

Waar zijn wij juridisch in gespecialiseerd?

Onze juridische professionals ondersteunen en adviseren al meer dan 20 jaar verschillende opdrachtgevers. U kunt gebruik maken van de kennis en kunde van ons toonaangevende team van juridische professionals.

Privacyrecht/contracten

Onze juridische professionals hanteren door middel van smart contracting verschillende type privacyovereenkomst, zoals verwerkersovereenkomsten en gegevensuitisselings-overeenkomsten.

Inkoop/verkoop contracten

Inkoop en verkoop zijn belangrijke activiteiten binnen een organisatie. Onze juridische professionals hanteren dan ook goede en duidelijke contracten die gemakkelijk afgesloten kunnen worden met smart contracting. 

Arbeidsrecht/contracten

Het arbeidsrecht kennen onze juristen goed. Het gaat om het verrichten van de juiste handelingen op de juiste momenten, het correct uitvoeren van hetgeen is afgesproken met uw werknemer of met de ZZP.Smart contracting biedt uitkomsten.

Varia / contracten

Het kan zijn dat u een algemene voorwaarden, privacyverklaring, etc. nodig heeft. Onze juridische professionals helpen u graag om snel en goed deze contracten en overeenkomsten te regelen. 

Waarom onze juridische dienstverlening?

Wij selecteren juristen op een passend profiel. De juridische professionals die de modellen voor de portfolio’s hebben samengesteld ontwikkelen en onderhouden ook de juridische trainingsmodulen op Duthler Academy. De professionals die in aanmerking komen voor de professionele dienstverlening volgen de modulen succesvol.

Permantente juridische kennis

Na het succesvol afronden van alle modulen sluiten de professionals zich aan bij het programma van permanente educatie en kan de Academy aan een professional vragen een module op te stellen, te onderhouden en te doceren.

Goede match vinden voor synergie

De juridisch professional moet passen bij uw cultuur en mores van de organisatie. Ook gaat het er om welke taken door medewerkers van de organisatie worden uitgevoerd en welke door de professional.

Juiste IT Legal Gereedschap

Het gebruik van smart contracting inclusief een goed functionerende juridische functie met de juiste professionals brengt uw organisatie effectiviteit en (kosten) efficiëntie mee.

Businesscase met evaluatiemomenten

Uitsluitend met het juiste team en het goede gereedschap kunnen wij de businesscase van de juridische functie voor u organisatie effectief en efficiënt waarmaken.

Heeft u juridische ondersteuning/advies nodig? Neem contact met ons op.