Opleidingen

Maak kennis met Duthler Academy, het opleidingsinsituut

Duthler Academy, onderdeel van Duthler Associates, is een vooraanstaand opleidingsinstituut op het gebied van juridische, compliance en privacy opleidingen. De opleidingen zijn uniek door de combinatie van praktijk en theorie. Alle docenten zijn professionals ‘uit het veld’ en doceren de theorie aan de hand van concrete casussen en praktijkvoorbeelden.

De volgende trainingsprogramma’s zijn beschikbaar:

  • Privacy en informatieveiligheid: één taal op het gebied van privacy en informatieveiligheid binnen uw bedrijf of instelling? Bekijk hier ons trainingsprogramma om in al uw bedrijfsactiviteiten in te zetten.
  • Bedrijfsjuridische functie: meer weten over legal operations en smart contracting? Bekijk hier onze programma’s op het gebied van de bedrijfsjuridische functie (legal operations), contractbeheer en smart contracting.
  • Kennismanagement: wij hebben in dit trainingsprogramma de generieke bedrijfsactiviteiten het kennismanagement uitgewerkt.
  • Vertrouwensnetwerk en Verantwoording: dit trainingsprogramma biedt gebruikers de mogelijkheid zichzelf, onder regie, aan partners voor te stellen met bedrijfs- en persoonsgegevens.

Meer informatie

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan een afspraak? Neem gerust contact met ons op via +31 0 (70) 392 22 09 of info@duthleracademy.nl.