Frankenslag 137, 2582 HH Den Haag
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Opleidingen

Soorten opleidingen

Duthler Academy is een vooraanstaand opleidings- en trainingsinstituut op het gebied van gegevensbescherming, privacy en informatiebeveiliging. In de Academy worden ruim 200 FG’s aantoonbaar opgeleid en vele sleutelfunctionarissen hebben trainingen gevolgd.

Opleiding FG

De opleiding Functionaris voor Gegevensbescherming (FG) is een tweejarige post hbo-opleiding en bestaat uit 30 modules. Elke module wordt afgesloten met een tentamen. Deze opleiding wordt verzorgd met gebruikmaking van e-Learning en klassikale workshops. Tijdens de workshops wordt de theorie toegelicht en een relatie gelegd naar praktijksituaties. Studenten worden aangemoedigd om eigen praktijksituaties in te brengen en klassikaal te bespreken. De modules zijn onderverdeeld in vier categorieën; formeel-juridisch, governance & compliance, materieel en assessments & audits.

Speed up course

Sleutelfunctionarissen van een organisatie kunnen met behulp van een intensieve driedaagse ‘speed up course(s)‘ snel kennis opdoen. Ruim 250 deelnemers hebben speed up course(s) gevolgd. Deze courses bestaan uit 6 modules uit de opleiding FG. Het is mogelijk vanuit een speed up course over te stappen naar de opleiding FG.

Awareness Raising

Bij gegevensbescherming en informatieveiligheid gaat het in eerste instantie over het aanspreken op gedrag van medewerkers. Het aanspreken begint met het uitleggen van de bedoelingen van de wet, wanneer je een datalek onderkent, of wat gevoelige (persoons)gegevens zijn, en wanneer een FG moet worden ingeschakeld. Duthler Academy faciliteert bedrijven en instellingen om medewerkers op de werkvloer op te leiden via het bewustwordingsprogramma. Dit programma is voor u en uw werknemers via e-Learning te volgen en wordt ondersteund door ervaren consultants met een campagne gericht op uw organisatie.

Specifieke opleidingen

Het is uiteraard mogelijk losse modules te volgen. Vindt u één of meerdere modules interessant om te volgen? Maak een account aan en kies de module die u wilt volgen. Nadat u een module heeft gekozen kunt u zich inschrijven.

In huis trainingen

Het is mogelijk opleidingen en trainingen op maat te maken voor de specifieke situatie van uw organisatie. De coördinator van Duthler Academy is graag bereid met u de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de soorten opleidingen? Neem dan contact op met de Duthler Academy.