Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Hét opleidingsinstituut

Duthler Academy, onderdeel van Duthler Associates, is een vooraanstaand opleidingsinstituut op het gebied van juridische en privacy opleidingen.

De opleidingen zijn uniek door de combinatie van praktijk en theorie. Alle docenten zijn professionals ‘uit het veld’ en doceren de theorie aan de hand van concrete casussen en praktijkvoorbeelden.

De opleidingen worden in een e-learning omgeving aangeboden, in combinatie met een klassikale workshop in één van onze vestigingen.

NAAR DUTHLER ACADEMYONZE REFERENTIES

Kennis & Kunde

Binnen Duthler Academy bieden wij verschillende opleidingen en kennismodules op het gebied van privacy, gegevensbescherming en legal. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden.

Privacy opleidingen

Wij verzorgen privacy opleidingen voor het optimaliseren van de privacy functie. Sleutelfunctionarissen, zoals FG’s kunnen kennis en kunde uit deze opleidingen nutten. 

LEES MEER

Juridische opleidingen

Wij verzorgen juridische opleidingen voor het optimaliseren van de juridische functie. Medewerkers die het uitoefenen van de juridische functie willen optimaliseren kunnen hun kennis hiermee vergroten.

LEES MEER

Speed up Course(s)

Speed up Course(s) geven u als cursist de basisinformatie die u in de dagelijkse praktijk als sleutelfunctionaris nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen.

LEES MEER

Bijeenkomsten

Duthler Academy organiseert regelmatig bijeenkomsten op verschillende locaties. Iedere bijeenkomst heeft een eigen onderwerp en een eigen thema.

LEES MEER
Opleiding Functionaris voor Gegevensbescherming (FG)

Aanpak & Ervaring

Het privacy-team van AMC Amsterdam hecht veel waarde aan de privacy van haar patiënten, medewerkers en bezoekers. Daarom heeft het team gekozen voor de Opleiding Functionaris voor Gegevensbescherming (FG)

NAAR DE OPLEIDING FG
Driedaagse Speed up Course Privacy & Gegevensbescherming

Ervaring & Reactie

Rik Kronenberg, privacy officer bij Aevitae, vertelt over zijn ervaringen met de driedaagse speed up course. Wat heeft hij geleerd?

NAAR DE SPEED UP COURSE
Privacy & Security Bewustwording 

Werkvloer & Bewustwording

Op alle niveaus binnen een organisatie en in zeer diverse situaties werken medewerkers met persoonsgegevens. De ervaring leert dat het grootste deel van de incidenten op het gebied van privacy en gegevensbescherming op de werkvloer ontstaat.

NAAR HET PROGRAMMA
nl_NL
en_GB nl_NL