The Hague | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Nieuwe driedaagse Speed up Course: BIO

Duthler Academy heeft sinds kort een nieuwe driedaagse Speed up Course ontwikkeld. De naam van de Speed up Course is: implementeren van de BIO.

De BIO staat voor Baseline Informatiebeveiliging Overheid en is een baseline die vanaf 1 januari 2019 van kracht is en moet in 2020 geïmplementeerd zijn. De BIO vervangt de huidige baselines BIR, BIG, IBI en BIWA.

Doelgroep

De module BIO is gericht op alle overheidsinstellingen en professionals die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, implementatie en uitwerking van de BIO binnen hun overheidsinstelling, zoals security managers, security officers en IT-managers. De cursus is ook geschikt voor FG’s die de opleiding FG aan de Duthler Academy volgen of hebben gevolgd.

Inhoud van de cursus

De cursus behandelt de onderwerpen die je mag verwachten om de BIO te kunnen implementeren, zoals risicoanalyse en efficiënte aanpak. Maar deze cursus neemt je ook mee in de aanknopingspunten met de AVG en hoe je het SIVA-model kan toepassen. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze tijdens de cursus actief meedoen in discussie door praktijkvoorbeelden aan te dragen en resultaatgericht aan de slag gaan met casussen.

Er zijn geen vereisten op het gebied van voorkennis. Het wordt wel aanbevolen om de BIO te hebben gelezen alvorens met de cursus wordt gestart.

Meer informatie?

Meer weten over deze Speed up Course? Bekijk hier de opleidingspagina.

 

en_GB
nl_NL en_GB