Frankenslag 137, 2582 HH The Hague
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Audits

Voor welke audits kunt u bij ons terecht?

Wij kunnen de gebruikelijke keur aan audits uitvoeren:

Duthler Associates is strongly represented within NOREA and participates in focus groups working on methodologies to improve audits. An example is the Privacy Control Framework of which we are co-authors. 

Scope and reach

Duthler Associates richt zich op compliance: het organiseren van de interne organisatie en interne controle. Het gaat er om dat de organisatie in overeenstemming met de wet handelt en dat ook laat zien aan het maatschappelijk verkeer. Oftewel accountable is voor het nakomen van wet- en regelgeving alsmede het vastgestelde beleid.

This does not mean that the professionals of Duthler Associates do not perform audits. We can only do that if we have no involvement in organizing compliance with laws and agreements with the same company.

More information

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan compliance diensten en audits, en nog beter, voor het voorbereiden om ge-audit te worden. Wilt u meer weten of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.