Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Twijfelt u over de actualiteit en toepasbaarheid van uw standaardcontracten? Er worden veel algemene standaardcontracten aangeboden. Vaak tegen lage prijzen. Maar vervolgens loopt u tegen allerlei zaken aan? Is dit contract wel geschikt voor mijn branche? Hoe bouw ik dit contract zo om dat het passend is voor mijn bedrijf? En als het ingewikkeld wordt, dan ….. neemt u het risico voor lief? Of….

U heeft behoefte aan een markt specifieke benadering van het ontwikkelen en beheren van contractenportfolio’s. Een marktbenadering waarbij de services en professionele dienstverlening beter aansluit op de behoeften van uw behoeften en wensen als (potentiële) cliënt. Een integrale oplossing om uw juridische functie te optimaliseren.

Wij hebben het dan over (smart) contracting, (smart) compliance en eventueel andere IT-services, modellen en professionele dienstenverlening. Hierin onderscheiden we verschillende markten, zoals gezondheidssector (ziekenhuizen, zorginstellingen en praktijkhouders), onderwijs, overheid, financiële sector en bedrijfsleven.

Healthcare

Read more

Municipalities

Read more

Education

Read more

Financial services

Read more

National government

Read more

E-commerce

Read more