Meteen naar de inhoud
Home » Markten » Bedrijfsactiviteiten » Bedrijfsspecifieke bedrijfsactiviteiten

Bedrijfsspecifieke bedrijfsactiviteiten

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De bedrijfsfocus

De bedrijfsspecifieke bedrijfsactiviteiten zijn veelal gecentreerd rond een kernproducten en -diensten. Een school, bijvoorbeeld, zal zich vooral richten op de onderwijstaken en een bouwonderneming op het produceren van woningen of wegen. De kennis over het effectief organiseren van dergelijke bedrijfsactiviteiten ligt bij het management en de medewerkers. Soms biedt een brancheorganisatie een helpende hand met procesmodellen voor de bedrijfsspecifieke bedrijfsactiviteiten. Medewerkers met kennis en ervaring en wellicht in mindere mate branchegroepen zijn nodig voor het ontwikkelen van contractbibliotheken met een passende set aan contract- en draaiboekitems.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner el_class=”third_bg_color”][vc_column_inner el_class=”third_bg_color” css=”.vc_custom_1574398098802{padding-top: 40px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;}”][vc_custom_heading stripe_pos=”hide” text=”Hoe kunnen wij u helpen?” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” el_class=”remove_padding”][vc_column_text css=”.vc_custom_1652427592505{margin-bottom: 20px !important;}”]Neem gerust contact met ons op om uw vraag of behoefte te bespreken.[/vc_column_text][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”flat” color=”white” i_icon_fontawesome=”stm-lnr-phone” add_icon=”true” link=”url:%2Fcontact|title:Neem%20contact%20op|target:_blank”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Bedrijfsjuridische en bedrijfscompliance functie” tab_id=”1652455839336-a345e98c-d85f7de7-2d8b”][vc_column_text]

Met behulp van het vertrouwensnetwerk, in het bijzonder het informatie-ecosysteem, en smart contracting kan elk bedrijf haar bedrijfsjuridische en bedrijfscompliance functie effectief organiseren. Zie voorbeelden van waardeproposities en businesscases.

Beleid en strategie

Het effectief organiseren van de bedrijfsjuridische en bedrijfscompliance functies voor bedrijfsspecifieke bedrijfsactiviteiten vraagt om uitgangspunten (beleid) en richting (strategie) van de bedrijfsleiding. Veelal ontwikkelt de bedrijfsleiding een integraal beleid en resultaatgerichte strategie.

Bij het ontwikkelen van de strategie kan de bedrijfsleiding kiezen voor een sectorale en of regionale aanpak. Dit wil zeggen dat sectoraal en of met partners de strategie wordt uitgewerkt.

Het is veilig te beginnen met de compliance en de contractportfolio voor de generieke bedrijfsactiviteiten.

Compliance

Het organiseren van de bedrijfsverantwoording voor compliance met wettelijke en contractuele verplichtingen, in het bijzonder de TTP Gedragscode AVG en gedragscode Wbb, geeft de bedrijfsleiding een indruk van het volwassenheidsniveau van de organisatie, het gemak van het toepassen van de compliance-aanpak en verandercapaciteit van management en medewerkers. Deze indruk is de basis voor het ontwikkelen van een bedrijfsspecifieke integralen compliance-aanpak.

Contractbibliotheek

Het bedrijf, in samenwerking met professionals van Duthler Associates bouwen eerst de bedrijfsspecifieke contractbibliotheek op, en implementeren en beleggen de bibliotheek in de organisatie. De ervaringen met het toepassen van deze set van contract en draaiboekitems is richtinggevend door het ontwerpen, bouwen, implementeren en beleggen van een bibliotheek voor de bedrijfsspecifieke bedrijfsactiviteiten.

Bewustwordings- en trainingsprogramma’s

Het kennis- en verandermanagement is voor het management en de medewerkers noodzakelijk voor het bedrijfsspecifiek maken van contractbibliotheken, en het succesvol implementeren en beleggen van contract- en draaiboekitems.

Er zijn op de bedrijfsspecifieke leeromgeving bewustwordings- en kennisprogramma’s die, desgewenst, bedrijfsspecifiek gemaakt kunnen worden voor het ondersteunen van het veranderingsproces.

Kennisbanken, blogs en webinars

De bedoeling is dat medewerkers van een bedrijf met behulp van kennisbanken, blogs en webinars in staat zijn de bedrijfsjuridische en compliancefunctie effectief aan te sturen. De trainingen, servicedek en professionele ondersteuning geven de medewerkers het comfort dat hun inspanningen leiden tot waarde voor het bedrijf.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Wat is onze bijdrage?” tab_id=”1652455839336-5435a3e3-5c347de7-2d8b”][vc_column_text]

Bij het uitwerken van de waardeproposities en businesscases is het verstandig de inzet van professionals op te nemen. Hiermee is het voor de bedrijfsleiding en de professionals duidelijk wat er verwacht wordt en wanneer de resultaten geleverd moeten worden.

De ondersteuning kan betrekking hebben op:

  • Vakinhoudelijke vragen op afroep;
  • Verzorgen van projectleiding;
  • Projectmedewerker voor het realiseren van specifieke onderdelen van het businessplan;
  • Beheren en onderhouden van de contractbibliotheken;
  • Opbouwen van de compliance functie;
  • Uitvoeren van compliancewerkzaamheden; en
  • Vervullen van capaciteitsvraag.

De professionals die Duthler Associates aanbiedt verzorgen of volgen trainingen op Duthler Academy.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading icon_size=”15″ text=”Heeft u vragen of behoefte aan een afspraak?” font_container=”tag:h2|font_size:25|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 70 392 22 09 of info@duthler.nl.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” color=”theme_style_5″ size=”sm” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fduthler.nl%2Fcontact%2F|title:Contact|target:_blank”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_btn title=”Bel mij terug!” color=”theme_style_5″ size=”sm” align=”center” i_icon_fontawesome=”stm-lnr-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fduthler.nl%2Fterugbellen%2F|title:Contact|target:_blank”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]