Financiële dienstverlening

Wij hebben veel ervaring binnen de financiële sector op het gebied van juridische vraagstukken, compliance, privacy en informatieveiligheid. Dit komt omdat wij meerdere opdrachten hebben uitgevoerd binnen de branche. Wij adviseren over de naleving van wet- en regelgeving en sectorale wetgeving. Denk bijvoorbeeld aan de Wwft in relatie tot de AVG en andere aanpalende wet- en regelgeving.

Wat doen wij voor financiële dienstverleners?

Wij zijn gespecialiseerd om financiële dienstverleners te begeleiden. Bekijk ons aanbod hieronder:

  • Optimaliseren van de bedrijfsjuridische functie: de kwaliteit van uw bedrijfsjuridische functie gaat omhoog. De jaarlijkse kosten gaan naar beneden. Soms wel met zo’n 30%.
  • Optimaliseren van de bedrijfscompliance functie: het optimaliseren van de compliance functie met als doel de compliance van financiële dienstverleners effectief en kostenefficiënt te organiseren.
  • Opleidingen: het opleidingsinstituut Duthler Academy beschikt over meerdere trainingsprogramma’s op het gebied van juridisch, compliance en privacy. 

Meer informatie

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan een afspraak? Neem gerust contact met ons op via +31 0 (70) 392 22 09 of info@duthler.nl.