Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl
“Administratieve lasten effectief en (kosten)efficiënt organiseren”

Wij helpen eerstelijnszorg praktijken

De zorg aan de patiënt staat bij de eerstelijnszorg centraal en hiervoor is gekwalificeerd personeel nodig. Dit vraagt primair de aandacht. Secundair worden hulpverleners met administratieve lasten geconfronteerd.

Deze lasten hebben betrekking op het bijvoorbeeld voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraars, medewerkers binnenhouden, beschermen van persoonsgegevens, voldoen aan wet- en regelgeving, etc.

LEES MEER

Aanpak en ondersteuning

Wij zorgen er voor dat de secundaire processen (administratieve lasten) van de eerstelijnszorg effectief en (kosten)efficiënt worden georganiseerd. Hoe? Door een integrale service op het gebied van contracteren (juridisch) en compliance (voldoen aan wetgeving en naleving) te organiseren.

Inzicht en overzicht in uw afspraken en verantwoording

U heeft direct inzicht in de afspraken, want die staan immers klaar en zijn gewaarborgd direct beschikbaar. Ook kunt u gemakkelijk verantwoorden op wetgeving, contracten en beleid. Dit bespaart veel tijd en middelen.

Up-to-data met contracten en wetgeving

U bent up-to-date met juiste contracten, overeenkomsten en wet- en regelgeving. Dit komt door de aansluiting bij MYOBI, een notarisfunctie, de rechtsgeldigheid en volgens de laatste veiligheidsstandaarden.

Anticiperen op conflicten

Conflicten tussen werknemers, patiënten en leveranciers kunnen worden beheerst omdat u direct ziet of een probleem ontstaat en u kunt direct hierop handelen.

Business case

De aanpak brengt een businesscase mee die specifiek gezamenlijk uitgewerkt kan worden met de betreffende praktijk.

Meer informatie over de aanpak

Bekijk de drie onderstaande pagina’s voor meer informatie over de aanpak.

Ondersteuning zorgprofessionals

Wij zorgen er voor dat de administratieve lasten van zorgprofessionals effectief en (kosten)efficiënt worden georganiseerd.

Overeenkomsten sluiten

De contracten worden voorbereid en de praktijk wordt getraind om de overeenkomsten te genereren, onderhandelen en sluiten.

Gespecificeerde toestemming

Wij helpen u met gespecificeerde toestemming alsmede het intrekken van de toestemming tussen de persoon en de zorgaanbieder.

Waarom Duthler Associates?

Onze professionals in de zorg hebben veel ervaring op het gebied van de interne organisatie, privacy en compliance. Onze aanpak en ondersteuning kan leiden tot een welkome verlichting van de regeldruk en administratieve lasten voor de eerstelijnszorg.

Interesse? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, door een e-mail te sturen naar info@duthler.nl of+31 0(70) 392 22 09. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.