Onderwijs

Onderwijinstellingen als universiteiten, hogescholen, ROC’s, voortgezet en primair onderwijs  hebben met veel verschillende wet- en regelgeving te maken. Dit betekent ook dat onderwijsinstelling  over veel moet verantwoorden. Wij helpen onderwijsinstellingen hiermee.

Wat doen wij voor onderwijsinstellingen?

Wij zijn gespecialiseerd om onderwijsinstellingen te begeleiden. Bekijk ons aanbod hieronder.

  • Optimaliseren van de bedrijfsjuridische functie: de kwaliteit van uw bedrijfsjuridische functie gaat omhoog. De jaarlijkse kosten gaan naar beneden. Soms wel met zo’n 30%.
  • Optimaliseren van de bedrijfscompliance functie: het optimaliseren van de compliance functie met als doel de compliance van financiële dienstverleners effectief en kostenefficiënt te organiseren.
  • Advies en Onderzoeken: onze professionals zijn zeer deskundig, ervaren en geven advies en voeren onderzoeken uit op het gebied juridische vraagstukken, privacy en informatieveiligheid, governance en compliance en pre-audits.
  • Opleidingen: het opleidingsinstituut Duthler Academy beschikt over meerdere trainingsprogramma’s op het gebied van juridisch, compliance en privacy. 

Meer informatie

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan een afspraak? Neem gerust contact met ons op via +31 0 (70) 392 22 09 of info@duthler.nl.