Rijksoverheid

Wat doen wij voor de Rijksoverheid?

Wij zijn gespecialiseerd om ministeries en uitvoeringsorganisaties te adviseren en te begeleiden op het gebied van governance, compliance, verantwoording en privacy. Speerpunten zijn de bedrijfsjuridische functie (legal operations), compliance, privacy en informatieveiligheid. Dit komt omdat wij dit als sinds 1998 doen.

Een overzicht van de diensten waarmee wij de rijksoverheid, ministeries en uitvoeringsorganisaties, kunnen helpen:

  • Optimaliseren van de bedrijfsjuridische functie: de kwaliteit van uw bedrijfsjuridische functie gaat omhoog. De jaarlijkse kosten gaan naar beneden. Soms wel met zo’n 30%.
  • Optimaliseren van de bedrijfscompliance functie: het optimaliseren van de compliance functie met als doel de compliance van financiële dienstverleners effectief en kostenefficiënt te organiseren.
  • Advies en Onderzoeken: onze professionals zijn zeer deskundig, ervaren en geven advies en voeren onderzoeken uit op het gebied juridische vraagstukken, privacy en informatieveiligheid, governance en compliance en pre-audits.
  • Opleidingen: het opleidingsinstituut Duthler Academy beschikt over meerdere trainingsprogramma’s op het gebied van juridisch, compliance en privacy. 

Meer informatie

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan een afspraak? Neem gerust contact met ons op via +31 0 (70) 392 22 09 of info@duthler.nl.