Skip to content
Home » Services » Protecting personal data » Trade secrets and personal data training program

Trade secrets and personal data training program

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Knowledge and change management in the field of trade secrets and personal data

De medewerkers die bedrijfsprocessen aansturen kennen veelal de zwakheden in de bouw en het functioneren van de bedrijfsprocessen, de beheersmaatregelen en de ondersteunende IT-toepassingen. Deze kennis is belangrijk voor het effectiever organiseren van bedrijfsactiviteiten, echter de kennis blijft impliciet in het hoofd van de medewerker.

Er is kennis over kennismanagement en vertrouwen nodig de impliciete kennis expliciet te maken in teksten, symbolen en metaforen. Kennismanagement richt zich op het belang van het bedrijf, afdeling en medewerkers kennis te delen, oftewel de bedrijfscontinuïteit te borgen, het afdelingsteam te versterken en het arbeidsinkomen zeker te stellen.

In het verlengde van kennismanagement ligt het vermogen veranderingen succesvol door te voeren. Het afdelingsmanagement en de medewerkers moeten op basis van aangereikte feiten en informatie een kennispositie opbouwen waardoor er een verlangen tot veranderen ontstaat.

Als een bedrijfsorganisatie expliciet energie stopt in kennis- en verandermanagement dan ontstaat bij de medewerkers een verandercapaciteit. Deze capaciteit is voor de bedrijfsleiding en het afdelingsmanagement noodzakelijk het verlangen om te veranderen in bedrijfsprocessen te stimuleren. Dit maakt het mogelijk voor het bedrijf flexibel in te spelen op kansen en bedreigingen. Wij zouden kunnen zeggen dat het ontbreken aan verandercapaciteit de bedrijfscontinuïteit bedreigt.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner el_class=”third_bg_color”][vc_column_inner el_class=”third_bg_color” css=”.vc_custom_1574398098802{padding-top: 40px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;}”][vc_custom_heading stripe_pos=”hide” text=”Hoe kunnen wij u helpen?” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” el_class=”remove_padding”][vc_column_text css=”.vc_custom_1659432673346{margin-bottom: 20px !important;}”]Heeft u vragen over het organiseren, implementeren of uitbouwen van het trainingsprogramma beschermen van persoonsgegevens? Onze service-eigenaren bespreken graag uw behoefte, casus en/of probleem.[/vc_column_text][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”flat” color=”white” i_icon_fontawesome=”stm-lnr-phone” add_icon=”true” link=”url:%2Fcontact|title:Neem%20contact%20op|target:_blank”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][vc_row_inner el_class=”third_bg_color”][vc_column_inner el_class=”third_bg_color” css=”.vc_custom_1574398098802{padding-top: 40px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;}”][vc_custom_heading stripe_pos=”hide” text=”Download hier de factsheet” font_container=”tag:h4|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” el_class=”remove_padding”][vc_column_text css=”.vc_custom_1668611231856{margin-bottom: 20px !important;}”]Download hier de factsheet ‘trainingsprogramma beschermen van persoonsgegevens’.[/vc_column_text][vc_btn title=”Download hier (pdf)” style=”flat” color=”white” i_icon_fontawesome=”fas fa-file-download” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fduthler.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F07%2F221116-Factsheet-trainingsprogramma-beschermen-van-persoonsgegevens.pdf|title:Download|target:_blank”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Verandermethode” tab_id=”1652455839336-a345e98c-d85fc5e1-6cb4″][vc_column_text]

Voor alle type organisaties start veranderen met kennisopbouw; impliciete kennis bij medewerkers expliciet maken. Wij kunnen het opbouwen van kennis stimuleren maar de bewustwording van het belang van beschermen van bedrijfsgeheimen en persoonsgegevens moet uit de eigen organisatie komen. Het opbouwen van de kennis resulteert in het verlangen om te veranderen en het besef bij medewerkers dat trainingen nodig zijn goed voorbereid te zijn de veranderingen succesvol te volbrengen.

Als het verlangen en het kennisniveau voor het effectiever en of anders organiseren van de bedrijfsactiviteiten bestaan zal het veranderen eenvoudig verlopen en de resultaten van het veranderen belegd worden in de organisatie.

Onze bijdrage

Wij hechten veel waarde aan het faciliteren van veranderprocessen voor het organiseren van het beschermen van bedrijfsgeheimen en persoonsgegevens of treffen van adequate beheers- en beveiligingsmaatregelen.

Wij beschikken over bewustwordings- en trainingsprogramma’s beschermen persoonsgegevens en beschermen bedrijfsgeheimen. Na het doorlopen van een training kan de medewerker een test doen en bij positief resultaat krijgt de medewerker een certificaat waarmee aangetoond kan worden te beschikken over deze kennis. Desgewenst maken we de programma’s bedrijfsspecifiek door uw bedrijfslogo te gebruiken, herkenbare foto’s op te nemen en cases op te stellen die passen bij uw bedrijfsactiviteiten.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Trainingsprogramma’s” tab_id=”1652455839336-5435a3e3-5c34c5e1-6cb4″][vc_column_text]

Wij gebruiken het instrument bewustmaken van medewerkers en trainen van sleutelmedewerkers voor een uiteenlopende verzameling van aandachtsgebieden.

  • Inmiddels onderhouden wij het bewustwordings- en trainingsprogramma gegevensbescherming persoonsgegevens en de training beschermen bedrijfsgeheimen. Dit programma kan een bedrijf gebruiken voor het opbouwen van kennis- en verandermanagement bedrijfs- en persoonsgegevens en bedrijfsgeheimen; en
  • Er zijn ook bewustwordings- en trainingsprogramma’s voor de bedrijfsjuridische en bedrijfscompliance functie.

Een bedrijf kan gebruik maken van de “standaard” bewustwordings- en trainingsprogramma’s en deze bedrijfsspecifiek maken of laten maken. Het is ook mogelijk programma’s te ontwikkelen en te beheren voor het eigen kennis- en verandermanagement.

Wij kunnen maatwerk leveren door het bewustwordings- en trainingsprogramma beschermen gegevens aan te laten sluiten op het niveau en belevingswereld van uw medewerkers. Door direct in te spelen op vragen kan gericht kennis worden ingebracht en kunnen samen pakkendere werkwijzen worden bedacht.

Desgewenst geven we de training op de locatie van uw bedrijf.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Logistiek, bedrijfsspecifieke leeromgeving” tab_id=”1652456231557-c9dea249-a855c5e1-6cb4″][vc_column_text]

Wij hebben in samenwerking met Duthler Academy en gebruikmakend van Moodle de benodigde logistiek voor kennis- en verandermanagement uitgewerkt. Zie: bedrijfsspecifieke leeromgeving (Duthler Academy).

Registreer uw bedrijf op MYOBI Vertrouwensnetwerk. U ontvangt ook uw bedrijfsspecifieke leeromgeving met een aantal bewustwordings- en trainingsprogramma’s. Registreer hier.

Wenst u zelf uw kennis- en verandermanagement te organiseren met de bedrijfsspecifieke leeromgeving neem dan een licentie.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading icon_size=”15″ text=”Heeft u vragen of behoefte aan een afspraak?” font_container=”tag:h2|font_size:25|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 70 392 22 09 of info@duthler.nl. Of neem hieronder contact op met onze specialisten.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][stm_staff_list category=”trainingsprogramma-beschermen-van-persoonsgegevens” style=”grid” grid_view=”minimal” per_row=”2″ count=”2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” color=”theme_style_5″ size=”sm” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fduthler.nl%2Fcontact%2F|title:Contact|target:_blank”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Bel mij terug!” color=”theme_style_5″ size=”sm” align=”center” i_icon_fontawesome=”stm-lnr-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fduthler.nl%2Fterugbellen%2F|title:Contact|target:_blank”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]