Betrokken, Integer en Ondernemend

Duthler Associates zoekt betrokken, integere en ondernemende (BIO) professionals. Professionals die betrokken zijn bij de eigen organisatie, de collega’s en de klanten. Professionals die diensten willen ontwikkelen en klanten de toegevoegde waarde willen geven die zij verwachten. Professionals die zich verder willen blijven ontwikkelen en nooit stil staan.

Duthler Associates (1998) geeft bedrijven en instellingen advies, doet onderzoeken en voert projecten uit op verschillende gebieden en sectoren.

Duthler Associates is actief binnen de gezondheidszorg, gemeenten, e-commercebedrijven, financiële dienstverleners, Rijksoverheid en de onderwijssector. Meer informatie, lees hier meer.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste professionals die betrokken, integer en ondernemend (BIO) zijn. Professionals die een bijdrage wil leveren aan de groei van Duthler Associates, zowel nationaal als internationaal.

Carrière en ontwikkelingen

Vanaf de eerste werkdag wordt iedere professional intensief begeleidt en opgeleid. De intensieve begeleiding ziet op het regelmatig contact hebben met een senior professional, alsook op het toetsen van kennisopbouw en het opdoen van ervaring. Zo kan op tijd ontdekt worden of verwachtingen waargemaakt kunnen worden.

Wij bieden:

  • Interne opleidingen: Alle professionals volgen opleidingen bij Duthler Academy, passend bij hun functieprofiel. Bijvoorbeeld de opleiding gegevensbescherming, de opleiding legal operations of de opleiding compliance operations.
  • Ontwikkeltraject: Met iedere professional wordt een ontwikkeltraject afgesproken en regelmatig worden de resultaten geëvalueerd en worden desgewenst doelen aangepast.
  • Uitdagende werkomgeving: Wij bieden een inspirerende en persoonlijke werkomgeving met enthousiaste collega’s en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er is volop ruimte om creatief te zijn in het werk, wel binnen de afgesproken kaders.
  • Meewerken aan innovatie: Professionals worden uitgedaagd om de dienstverlening te verbeteren en hiertoe ideeën aan te dragen. Soms zal daarvoor een stap moeten worden gedaan buiten het eigen vakgebied, dat moet je durven.

Onze vacatures

Job Posting Title Location Department Date
Compliance Professional Frankenslag 137 in Den Haag Compliance afdeling 29 juni 2022
Juridisch Professional Frankenslag 137 in Den Haag Juridische afdeling 8 januari 2020