Ga naar de inhoud

Onze partners

Wij werken samen met verschillende bedrijven met als doel onze dienstverlening naadloos te laten aansluiten aan de behoefte van onze klanten. Bekijk hier onze partners waarmee wij gezamenlijk optrekken of wij een samenwerking hebben.

Duthler Academy is sinds 2014 een vooraanstaand opleidingsinstituut met specialisme op het gebied van (bedrijfs)juridische functie, compliance, privacy en informatieveiligheid. Het kantoor is gevestigd in Den Haag. Wij bestaan uit ruim 20 medewerkers/docenten en bieden verschillende trainingsprogramma’s aan. Een trainingen zijn uniek door de combinatie van praktijk en theorie. Al onze docenten zijn professionals ‘uit het veld’ en doceren de theorie aan de hand van concrete casussen en praktijkvoorbeelden.

Het SBC Managementsysteem biedt overzicht en inzicht in uw organisatie, processen, verwerkingen van persoonsgegevens en andere bedrijfsobjecten, in casu het verantwoordelijkheids- en aansprakelijkheidsgebied van uw organisatie. Met de leeromgeving zorgt u voor bewustwording en kennis bij management en medewerkers. Dit zijn noodzakelijke randvoorwaarden voor gedragsverandering ten aanzien van gegevensbescherming en informatieveiligheid.

MYOBI is een Trusted Third Party (TTP) die het vertrouwensnetwerk beheert, bedrijven in staat stelt hun informatie ecosysteem te beheren en vertrouwensdiensten levert. Op het vertrouwensnetwerk laten wij professionele leveranciers, zoals Duthler Associates, van toepassingen toe die voor de gebruikers van het netwerk toegevoegde waarde leveren. MYOBI vervult, op het vertrouwensnetwerk, de rol van digitale “notaris” en digitale “makelaar” en beheert de semantiek van gegevensdefinities.