Partners

The Hague Security Delta

Our partners are the top companies in their own respective industries, and are known to deliver high quality services and products. Our partners help us deliver unparalleled services to our clients. The reality is that no company can survive by its own in the age of information technology.

Centrum voor Informatiebeveiliging en Privacybescherming

Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming is een publiek-private netwerkorganisatie die bestaat uit Participanten en Kennispartners (klik op deze links voor meer informatie).<br /> Participanten zijn overheidsbedrijven waarvan medewerkers meedoen aan een of meer van de werkverbanden binnen de samenwerking. Kennispartners zijn marktpartijen die met een convenant verbonden zijn en een hoeveelheid uren hebben toegezegd in de samenwerking. We werken op basis van ‘voor allen, door allen’.

MYOBI

MYOBI is een vertrouwde derde partij en zorgt ervoor dat bedrijven en individuen hun gegevens kunnen beheren en sturen.

NFIR

Contactpersoon: Arwi van der Sluijs
‘NFIR is specialist op het gebied van cyber security. Zij helpen organisaties de gevolgschade van een cyber incident te beperken en stellen digitaal forensisch bewijs veilig om de oorzaak van de schade te kunnen achterhalen.</p> <p>Daarnaast kunnen wij u met onze diensten helpen bij het vergroten van uw weerbaarheid tegen cyber incidenten en ondersteuning bieden bij het verbeteren van uw digitale vitale infrastructuur’.

Micro Focus

Contactpersoon: Chris Winter
‘Bij Micro Focus helpen we niet alleen bij het runnen van uw bedrijf, maar ook om uw onderneming te transformeren. Onze software biedt de essentiële hulpmiddelen die u nodig hebt om uw organisatie te bouwen, te beheren, te beveiligen en te analyseren.</p> <p>Door ontwerp overbruggen onze tools de kloof tussen bestaande en opkomende technologieën – wat betekent dat u sneller en met minder risico kunt innoveren in de race naar digitale transformatie’.

Duthler Academy

Duthler Academy, opgericht in 2014, is een toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van gegevensbescherming, privacy, legal operations en compliance operations.