Over ons

Met vakkennis, trots en passie.

Duthler Associates (1998) geeft bedrijven en instellingen advies, doet onderzoeken en voert projecten uit op het gebied van governance & compliance, de bedrijfsjuridische functie, de compliance functie, de bescherming van gegevens en informatieveiligheid en informatiebeheer.

De dienstverlening van Duthler Associates richt zich op het organiseren en optimaliseren van de bedrijfsjuridische functie (legal operations). Steeds meer organisaties en bedrijven zien de toegevoegde waarde ervan en willen hierbij ondersteund worden.

Voor het organiseren van haar dienstverlening maakt Duthler Associates gebruik van de vertrouwensnetwerk van MYOBI, zoals het waarmerken van contracten met een elektronische handtekening en het in depot nemen daarvan en toepassingen als smart contracting. De betreffende contracten en contractportfolio’s worden ontwikkeld en beheerd door de juristen van Duthler Associates.

Bij Duthler Associates staan de doelen van de klant vanzelfsprekend altijd centraal en voorop. Duthler Associates beweegt mee met de ontwikkelingen van klanten en past zich continue aan de veranderingen die klanten doormaken aan.

Onze missie en visie

De missie en visie worden bepaald door de kernwaarden van Duthler Associates, Betrokken, Integer, Ondernemend (BIO). Onze kernwaarden laten zien hoe wij bij Duthler Associates met elkaar en met onze klanten omgaan.

Duthler Associates streeft het beste advieskantoor op het gebied van bedrijfsjuridische functie, bedrijfscompliance functie, bescherming van persoonsgegevens en informatieveiligheid te zijn.

Duthler Associates verleent diensten aan de klant, die de klant toegevoegde waarde leveren. Duthler Associates biedt oplossingen met praktische handreikingen aan, niet uitsluitend juridisch correcte antwoorden of netjes ingevulde vragenlijsten.

Bij Duthler Associates wordt hard gewerkt, met plezier én met bevlogenheid. Dit merkt de klant. Bij Duthler Associates is er passie voor het vak. Bij Duthler Associates wordt met passie, interesse en aandacht voor de klant gewerkt.

Doelstellingen

De doelen van de klant staat vanzelfsprekend altijd centraal en voorop. Duthler Associates beweegt mee met de ontwikkelingen van klanten en past zich continue aan de veranderingen die klanten doormaken aan.

Steeds laten de professionals van Duthler Associates de meerwaarde van haar services en professionele ondersteuning aan klanten zien.

Goed georganiseerde bedrijfsactiviteiten vragen gerichte professionele ondersteuning. Veelal gaat het om uitzonderlijke situaties, organisatorische en vakinhoudelijke vraagstukken, het hoofd bieden aan calamiteiten of noodzaak voor compliance.

Deze situaties vragen goed opgeleide, BIO medewerkers van Duthler Associates. Ook heeft Duthler Associates de ambitie haar activiteiten uitbreiden, zowel nationaal als internationaal.

Kernwaarde BIO

Wij zijn BIO: Betrokken, Integer en Ondernemend. Dit betekent dat:

  • Medewerkers bepalen en zijn het gezicht van Duthler Associates;
  • Medewerkers zijn het waardevol als zij zich ontplooien, en blijven leren.

Een aantal stellingen:

  • Integer: “Ik maak duidelijk wat ik vind, spiegel en vraag dat ook aan anderen”
  • Integer: “Ik zorg dat afspraken duidelijk zijn en ik kom ze na”
  • Betrokken/Ondernemend: “Ik laat pas los als ik er zeker van ben dat het vraagstuk is opgelost of een ander het van mij heeft overgenomen”

Ons team