Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Met vakkennis, trots en passie.

Duthler Associates (1998) geeft bedrijven en instellingen advies, doet onderzoeken en voert projecten uit op het gebied van governance & compliance, de bedrijfsjuridische functie, de compliance functie, de bescherming van gegevens en informatieveiligheid en informatiebeheer.

De dienstverlening van Duthler Associates richt zich op het organiseren en optimaliseren van de bedrijfsjuridische functie (legal operations). Steeds meer organisaties en bedrijven zien de toegevoegde waarde ervan en willen hierbij ondersteund worden.

Voor het organiseren van haar dienstverlening maakt Duthler Associates gebruik van de vertrouwensnetwerk van MYOBI, zoals het waarmerken van contracten met een elektronische handtekening en het in depot nemen daarvan en toepassingen als smart contracting. De betreffende contracten en contractportfolio’s worden ontwikkeld en beheerd door de juristen van Duthler Associates.

Bij Duthler Associates staan de doelen van de klant vanzelfsprekend altijd centraal en voorop. Duthler Associates beweegt mee met de ontwikkelingen van klanten en past zich continue aan de veranderingen die klanten doormaken aan.

Kernactiviteiten, diensten en werken bij

Onze missie & visie

Onze diensten

Werken bij Duthler Associates