Ga naar de inhoud

Met vakkennis, trots en passie

Duthler Associates (1998) geeft bedrijven en instellingen advies, doet onderzoeken en voert projecten uit op het gebied van governance & compliance, de bedrijfsjuridische functie, de bedrijfscompliance functie, de bescherming van bedrijfsgeheimen en persoonsgegevens.

Onze dienstverlening richt zich op het organiseren en optimaliseren van uw bedrijfsjuridische functie (legal operations). Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde ervan en willen hierbij ondersteund worden. Ditzelfde geldt voor de bedrijfscompliance functie van bedrijven. 

Bij ons staan de doelen van de klant vanzelfsprekend altijd centraal en voorop. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen van klanten en passen ons continue aan de veranderingen die klanten doormaken aan.

Ons Team

Maak kennis met ons sleutelteam.

André Biesheuvel

Managing Partner

Maak kennis met André. Hij is de Managing partner van Duthler Associates

Ans Duthler

Hoofd Legal Operations

Maak kennis met Ans. Zij is hoofd legal operations bij Duthler Associates.

Philip Coté

Senior-Adviseur

Maak kennis met Philip. Hij i senior-adviseur bij Duthler Associates

Angela Valentin

Office manager en servicedesk

Maak kennis met Angela. Zij is office manager bij Duthler Associates

Jetse J. Biesheuvel

Marketing en Sales

Wat is onze missie en visie?

Onze missie en visie worden bepaald door onze kernwaarden. Dit zijn BetrokkenheidIntegriteit en Ondernemend, kortweg ‘BIO’. Onze kernwaarden laten zien hoe wij met elkaar en met onze klanten omgaan.

Wij streven het beste advieskantoor op het gebied van bedrijfsjuridische functie, bedrijfscompliance functie, bescherming van bedrijfsgeheimen en persoonsgegevens en informatieveiligheid te zijn. Wij verlenen diensten aan de klant, die de klant toegevoegde waarde leveren. Wij bieden oplossingen met praktische handreikingen aan, niet uitsluitend juridisch correcte antwoorden of netjes ingevulde vragenlijsten. 

Bij ons wordt hard gewerkt, met plezier én met bevlogenheid. Dit merkt de klant. Wij hebben passie voor het vak.

Wat zijn onze doelstellingen?

De doelen van de klant staan vanzelfsprekend altijd centraal en voorop. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen van klanten en passen ons continue aan de veranderingen die klanten doormaken aan. Steeds laten wij de meerwaarde van onze dienstverlening en professionele ondersteuning aan klanten zien.

Goed georganiseerde bedrijfsactiviteiten vragen gerichte professionele ondersteuning. Veelal gaat het om uitzonderlijke situaties, organisatorische en vakinhoudelijke vraagstukken, het hoofd bieden aan calamiteiten of noodzaak voor compliance. Deze situaties vragen goed opgeleide, BIO professionals. Ook hebben wij de ambitie onze activiteiten uit te breiden, zowel nationaal als internationaal.

Kernwaarde BIO

Wij zijn BIO: Betrokken, Integer en Ondernemend. Dit betekent dat:

  • Medewerkers bepalen en zijn het gezicht van Duthler Associates;
  • Medewerkers zijn waardevol als zij zich ontplooien, en blijven leren.

Een aantal stellingen:

Integer“Ik maak duidelijk wat ik vind, spiegel en vraag dat ook aan anderen”

Integer“Ik zorg dat afspraken duidelijk zijn en ik kom ze na”

Betrokken/Ondernemend: “Ik laat pas los als ik er zeker van ben dat het vraagstuk is opgelost of een ander het van mij heeft overgenomen”