Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl

Uw juridische functie beter en goedkoper

Wij zijn gericht op het optimaliseren en verder rationaliseren van uw bedrijfsjuridische functie. De kwaliteit van uw juridische functie gaat omhoog. De jaarlijkse kosten gaan naar beneden. Soms wel met zo’n 50%.

Onze IT-services en juridische modellen

Onze IT-services en juridische modellen worden toegepast in de levenscycli van het opstellen, executeren en beheren van contracten. Zo is de juridische functie meer effectief en kostenefficiënt te organiseren.

Samenstellen en actueel houden van de eigen contractportfolio
Gemakkelijk executeren van contracten inclusief elektronische handtekening
Het managen en beheren van contractafspraken inclusiet ‘audittrail‘.
Bevoegdheden, rollen en tekenbevoegdheid gemakkelijk inregelen

Plan van Aanpak

Om de businesscase goed te kunnen uitwerken en tot een definitief plan van aanpak te komen is het volgende stappenplan uitgewerkt.

1

Juridische GAP-analyse (IST-SOLL)

Er is eerst kennis nodig van de bestaande juridische situatie (IST) om deze vervolgens te kunnen vergelijken met de gewenste juridische situatie (SOLL).

2

Implementatie smart contracting

Op basis van de resultaten van de analyse, de businesscase en het besluit van de leiding wordt de stap het implementeren van smart contracting gezet.

3

Uitvoeren en contractmanagement

Op basis van de resultaten van de implementatie, de eventueel aangepaste businesscase en het besluit van de leiding wordt de stap het uitvoeren en contractmanagement gezet.

Dienstenpakket juridische functie

Wij zorgen voor de rationalisatie van de bedrijfsjuridische functie en maken zoveel als mogelijk gebruik van de beschikbare capaciteit van interne medewerkers. Op basis van een businesscase vullen wij de interne capaciteit aan met juridische professionals.

IT-services op het platform van MYOBI

Smart contracting maakt gebruik van het vertrouwensplatform van MYOBI. 

LEES MEER

Juridische modellen

Het opzetten en actueel houden van de juridische modellen vormt het hart van smart contracting.

LEES MEER

Bedrijfsspecifiek maken van smart contracting

Smart contracting en de professionele dienstverlening kunnen bedrijfsspecifiek worden gemaakt.

LEES MEER

Toepassen van smart contracting

Het optimaliseren van de juridische functie vraagt om de juiste scope van integraal verbonden services en dienstverlening.

LEES MEER

Neem contact met ons op!

… er is meer

Managen van het verantwoordelijkheidsgebied

Een actueel verantwoordelijkheidsdomein geeft de leiding van een organisatie overzicht en inzicht in het aansprakelijkheidsgebied.

LEES MEER

Beschermen van persoonsgegevens

In de generieke IT-services, juridische modellen en professionele dienstverlening is de bescherming van persoonsgegevens integraal opgenomen.

LEES MEER

Aanpak optimaliseren van de juridische functie

Wij optimaliseren de juridische functie met de inzet van IT-services, actuele juridische modellen en professionele dienstverlening.

LEES MEER

Arbeidsrecht, arbeidsmarkt in balans en ZZP’ers

Wij verwachten dat met de inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans aandachtsgebieden ontstaan op het vlak van arbeidsrecht en het contracteren van ZZP’ers.

LEES MEER

Onze opleidingen, professionele juridische dienstverlening en vacatures

Juridische opleidingen

De juridische opleidingen en trainingen voor het optimaliseren van de juridische functie zijn ondergebracht bij Duthler Academy.

Professionele dienstverlening juridische functie

De professionals die de juridische functie ondersteunen zijn “van vele markten thuis”.

Juristen met talent voor organisatie

Wij zoeken naar enthousiaste juristen. Goed opgeleid om de juridische functie te vervullen en sociaal vaardig om de juridische functie te managen.

Neem contact met ons op

Hoe werkt smart contracting en professionele dienstverlening voor mijn organisatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Geen zin om een formulier in te vullen? Bel of mail ons via het algemeen nummer en mailadres.